My foodie life #5: Brugge, borrelen en meer

My Food Blog
My foodie life #5: Brugge, borrelen en meer

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen. Zo zag januari eruit! Kijk je mee?

Brugge

4 jaar verkering en daarom gingen we romantisch naar Brugge. Brugge is bij uitstek geschikt voor foodies dus we konden ons hart ophalen :-).

Me time met de nieuwe Quest extra vol leuke weetjes over eten!

fresh meals utrecht

Fresh Meals Utrecht bezorgde Caribische kip met rijst en hamburgertjes. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de maaltijd op te warmen in oven of magetron. En, alle macronutriënten staan erop vermeld. Weet je dus precies wat je binnenkrijgt!

Morgen maar eens proberen. De nieuwe repen van #justnuts Vooral de bbq bandit lijkt me erg lekker :) #justnuts #snack #sample #foodpost

Een foto die is geplaatst door Judith Pagrach (@myfoodblog_nl) op

Just Nuts Spicy bars. De meningen zijn verdeeld: Jerôme vindt ze super, ik ben meer fan van de zoetere JustNuts producten.


Hoe cool is dit tasje van Fab x HEMA? Erin 4 ‘boosters’ van AH. Leuk om een keer geprobeerd te hebben, maar zou ze zelf niet zo snel kopen. De paarse vinden we het lekkerste. maar doe mij maar gewoon een full-size normaal sapje.

Dat zijn de betere team lunches ☺ #work #sushi #lunch #yum

Een foto die is geplaatst door Judith Pagrach (@myfoodblog_nl) op


Omdat ik op een andere vestiging ga werken (op fietsafstand!) ging ik samen met mijn oude team lekker sushi eten.

Heerlijk om op mijn vrije dag even op de markt te lopen! #030 #markt #vreeburg #localproduce #bio #bietjes #beetroot

Een foto die is geplaatst door Judith Pagrach (@myfoodblog_nl) op


Om de vrijdag ben ik vrij en dan vind ik het weleens leuk om naar de (bio) markt te gaan. Heerlijk brood en lekker groente en fruit. Van de bieten maakte ik een lekker sapje!

Afgelopen donderdag kregen we een voorproefje van #tasteofholland in #wijnbarlefebvre … Binnenkort meer! #latergram

Een foto die is geplaatst door Judith Pagrach (@myfoodblog_nl) op


Borrel van Taste of Holland. Taste of Holland is een foodfestival met het beste van Nederlandse bodem. 12 t/m 14 februari in de Jaarbeurs!

Dinner time :) #spaghetteria #dinner #gnocchi

Een foto die is geplaatst door Judith Pagrach (@myfoodblog_nl) op


Na de borrel ga ik met gezellige collega-bloggers Betty, Chantal en Daina en nog even eten bij de Spaghetteria.Ik ga voor de gnocchi met mosselen, kabeljauw en aubergine. Yummm! Binnenkort meer info over Spaghetteria Utrecht!

linzen chips

Chips gemaakt van linzen. Interessant… De chili variant is best lekker! En wat minder ongezond dan normale chips. (Maar eerlijk gezegd eet ik bijna nooit chips).

bietensalade

Eten bij het nieuwe restaurant Le Jardin. Wat was het hier genieten! Ze zijn pas een paar weken open en nu al zo’n succes. Dat belooft veel goeds!

winactie Italiaans pakket

Als kers op de taart een heerlijk pakket van de vrienden van Amesi. De truffelhoning, truffelboter, tapenade en pasta zijn in ieder geval top! Heb je trouwens gezien dat jij zelf ook kans maakt op een lekker Italiaans pakket?

Dat was in een notendop mijn eerste maand van 2016. Hebben jullie een leuke maand gehad? Wat waren jouw foodie hoogtepunten?

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

2 reacties op “My foodie life #5: Brugge, borrelen en meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.