My foodie life #1

My Food Blog
My foodie life #1

Vanaf vandaag een nieuwe rubriek! Ik heb al eerder foto blogs (of plogs zoals die zo mooi heten) gedeeld en ik vind het eigenlijk wel leuk om dat frequent te doen. Vinden jullie het ook leuk om een kijkje te krijgen in mijn leven? Laat het weten in de comments!

Vandaag ga ik van start met een verslag van afgelopen weekend, een lekker druk en veelzijdig weekend. Kijk je mee?

Aangezien we zaterdag een dag vol eten hadden gepland, besloten we op vrijdag een lekkere lichte maaltijd te eten: courgetti. We sloten de werkweek af met een aflevering Suits, onze favo serie! (zijn jullie ook fan?)

courgetti met gegrilde vijgen

Tussen het eten door, pakte ik de foodpost uit die ik die dag kreeg: spelt pasta van Grand’Italia en een set van AH om zelf bananenbrood te maken volgens het recept van Pauline van Uit Pauline’s keuken. De bananenmuffins van Pauline kun je nu bij alle AH to go’s kopen.

DSC_0092 DSC_0089

Zaterdag gingen we op naar Amsterdam. Lunch met vrienden bij Lavinia, in het centrum van Amsterdam. Wat een leuk tentje, dus binnenkort een uitgebreid verslag!

Lavinia

Eventjes shoppen. Voor op vakantie kocht ik bij H&M een broek en 2 shirtjes. En oja, een Lonely Planet om ons alvast in te lezen voor Marokko.

DSC_0151

Snel door naar Amsterdam-Oost. Vorig jaar was ik bij de opening van East57 en inmiddels bestaan ze een jaar. Om dat te vieren hadden ze hun eigen foodfestival en dat was leuk! Muziek, eten, drinken, mmmm!

East57

Onze eerste experience: cacao snuiven. Het schijnt dat je op deze manier beter proeft! Tja, een apart ervaring ;-)

DSC_0113 cacao snuiven

Heerlijke cocktails. Ik dronk een thee cocktail met thee likeur (ja, dat bestaat blijkbaar) en echte thee!

thee likeur

Na Est57 gaan we naar Jerome’s broer in Oud-Zuid. Snel naar huis, want op zondag moeten we vroeg op. Jerome doet namelijk mee aan een Crossfit wedstrijd.

Crossfit U1

Ik zet Jerome af bij de Crossfitbox en ga thuis snel wat krachtvoer maken. Zo maakte ik o.a. deze frittata die ik op Instagram plaatste.

frittata_IG

De snacks brengen an natuurlijk supporten. Omdat ik zelf ook crossfit natuurlijk extra leuk om te kijken. We sloten de dag af met een Crossfit BBQ, maar omdat het keihard begon te plenzen heb ik daar helaas geen foto van. Wel kwam ik tijdens het eten achter, dat een van mijn mede-Crossfitters een hele leuk Instagram account heeft, vol met food!

Wat vinden jullie, vaker een kijkje achter de schermen doen? En hebben jullie misschien nog speciale verzoekjes?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Een reactie op “My foodie life #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *