Gek op pompoen! 11 bijzondere pompoen recepten

Gek op pompoen! 11 bijzondere pompoen recepten
pompoen recepten

In Nederland liggen de pompoenen inmiddels in groten getale in de supermarkten en ook in mijn keuken staat een grote oranje pompoen. Voorlopig decoratief, maar binnenkort wordt hij subject van een pompoenrisotto. In Amerika zijn ze nog veel gekker op pompoen. Met Halloween en Thanksgiving in aantocht breekt de ‘pumpkin madness’ nu echt uit. Iedereen kent wel de ‘pumpkin pie’ of de ‘Pumpkin Spice Latte’ van Starbucks. Maar er zijn ook veel gekkere combi’s. Hieronder een selectie van de meest ongewone pompoen recepten plus recepten. Pompoenpitguacamole, anyone?

Maar er is ook pompoentaartcola, pompoenmarshmallows, pompoenbier, pompoentaartwodka, pompoentaartkruidensoja- melk, pompoenijs, pompoentaartkruiden Pringles, pompoentaart Jell-o (drilpudding), pompoenbagels, Hershey’s chocolate kisses met pompoentaartvulling  en pompoentaart KitKat. Wat is de raarste pompoencombi die jij hebt gezien?

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

4 responses to “Gek op pompoen! 11 bijzondere pompoen recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *