Winactie Valentijn #5: een romantisch diner bij je thuis!

My Food Blog
Winactie Valentijn #5: een romantisch diner bij je thuis!
Marley spoon romantisch diner - Valentijnsbox

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE WINACTIES? LIKE MYFOODBLOG OP FACEBOOK

Ahhh, we zijn alweer beland bij de laatste Valentijnswinactie. Maar niet getreurd, we eindigen in stijl, met een klapper….Zit je er klaar voor?

Ik mag een Marley Spoon box voor 2 personen weggeven en daar zit alles in wat je nodig hebt voor een heerlijk romantisch diner voor 2, bij je thuis. Ideaal: zo heb je iets bijzonders zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Bang dat je het verpest? Ook dat hoeft niet. Er zitten duidelijke receptkaarten bij waarin alles helder wordt uitgelegd, inclusief foto’s.

Ik hoor je denken: “Wat zit er dan in de box?”

Jij kiest zelf het gerecht uit wat jij wilt maken op Valentijnsdag. Je hebt hierbij 7 heerlijke opties waaronder zalmforel met paarse aardappelpuree en zoetsappige varkenskarbonade in een choco-molesaus met romige avocado en rijst .  De Valentijnsbox wordt vervolgens thuisbezorgd met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt voor het bereiden van het gerecht, in precies de juiste hoeveelheden.  In de box zit tevens een mooie fles Barth rosé en een exotisch granaatappel dessert met rozenwater. Ook in enkele stappen bereid, maar dat hoef je er niet bij te zeggen ;-).

Hoe maak je kans op deze prijs?

Laat vóór 8 februari weten voor wie jij dit speciale diner wilt koken. Op 8 februari wordt de winnaar bekend gemaakt! Je kunt ook meedoen via Facebook.

Ps. ben je helemaal in de Valentijnsstemming gekomen? Bekijk dan eens deze heerlijke Valentijnstaart of de supermakkelijke, maar o zo mooie “rocky road”.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

26 reacties op “Winactie Valentijn #5: een romantisch diner bij je thuis!

 • Mandy - All Lovely Things

  Wat een leuke klapper! Klinkt zo wel een beetje vreemd… Ik zou het diner natuurlijk bereiden voor mijn vriend, maar ik zou het tegelijkertijd ook reviewen voor de blog. Dit soort dingen te zijn te leuk, je moet ze wel delen.

  Beantwoorden
 • Marina

  Ik zou gaan koken voor mijn beste vriendinnetje. Want wij single ladies moeten juist extra in het zonnetje gezet worden op deze dag!

  Beantwoorden
 • Ratna Spijkerman

  Voor mijn partner Jarno! Misschien kunnen wij dan tijdens het diner eens hebben over zijn – niet tactische antwoord op mijn huwelijksaanzoek –

  Beantwoorden
 • Sandra Visser

  Ik wil graag koken voor mijn nieuwe liefde. Eindlijk nog voor mijn 40e een man gevonden die goed bij mij past en dat wil ik graag vieren met Valentijn.

  Beantwoorden
 • tamara roos

  Zou leuk zijn om mijn vriend op valentijnsdag met een heerlijk diner thuis te verrassen!.
  Hij maakt altijd lange dagen als vrachtwagenchauffeur, en meestal eet hij dan ook later dan mij en mijn kinderen.
  Zou te gek zijn om op Valentijnsdag (als hij moet werken) te verrassen met een diner voor 2!..
  Kids op bed en dan samen genieten van een heerlijk diner @home!.

  Beantwoorden
 • Purdey

  Yes voor mijn lieve vriend, die normaal altijd voor mij kookt. :) Mag ook weleens andersom en zo’n box met duidelijke receptkaarten moet dit mogelijk kunnen maken (ben niet zo’n keukenprinses ;).

  Beantwoorden
 • Manon

  Ik ben helaas geen keukenprinses en kook eigenlijk nooit…..
  Ik zou beginnen met het prachtig dekken van de tafel, veel kaarsen en gedempt licht. Als deze Marley Spoon box inderdaad zulke duidelijke recepten bevat zou ik aan de slag gaan en voor mijn allerliefste en mijzelf een onvergetelijk valentijnsdiner koken.

  Beantwoorden
 • Kim

  Wauw wat een onwijs leuk idee! Mijn vriend kookt altijd en het lijkt me zo leuk om met valentijn hem eens flink in de watten te leggen. Gewoon omdat je het waard bent ofzo ;) haha.

  Beantwoorden
 • Liefs Linda

  Wat een origineel valentijnscadeau! Is weer eens wat anders dan alleen een lief kaartje, haha. Mijn vriend en ik vinden het beide erg leuk om te koken, en het lijkt mij heel romantisch om met valentijsdag gezellig samen een heerlijk diner voor twee te bereiden. Dat wordt de beste valentijnsverassing ooit voor mijn vriendje!

  Beantwoorden
 • caro

  Voor mijn lieve buurtjes die altijd voor mij klaar staan. leuk om eens lekker voor ze te koken en ze te bedienen, ik ben geen kok maar hiermee zou het niet moeten mislukken toch?

  Beantwoorden
 • Hermien

  Ik zou koken voor mijn vriend. Hij houdt absoluut niet van Valentijnsdag, maar wellicht kan een heerlijk gekookt diner hier verandering in brengen!

  Beantwoorden
 • Alyssa

  Het lijkt me heerlijk om eens te koken, terwijl het menu al uitgezocht is, want dat is mijn grootste probleem….ik kan niet kiezen! Graag ga ik lekker eten met Pien Mulder, mijn moeder van 83 die ook zo gek ik op koken en lekker eten!

  Beantwoorden
 • Paul

  voor mijn valentijn, die van haar stoel zal vallen van verbazing dat ik zo’n origineel menu kon verzinnen!

  Beantwoorden
 • Bets

  Wat super leuk, dit zou een heerlijk diner voor twee worden voor mijn aller liefste valentijn. En dat is niemand anders dan mijn man, die dit zeker weten geweldig lief zal vinden.

  Beantwoorden
 • tamara van der smissen

  Ik zou natuurlijk graag voor mijn vriend en papa van mijn 2 geweldige zoontjes willen koken op valentijnsdag!.

  Beantwoorden
 • Verbeken Lut

  Ik zou dit menu voor mijn allerliefste mama klaarmaken want 14 februari breng ik bij haar door en voor haar speelt het waarschijnlijk wel geen rol wat ik klaar maak als we maar gezellig samen zijn.

  Beantwoorden
 • Ria

  Ik wil graag koken voor de liefde van mijn leven die ik na 35 jaar weer teruggevonden heb, of beter: hij mij: Fred.
  Hij is zorgzaam, attent, maar ook kritisch en houdt me regelmatig een spiegel voor, en hij verrast me op momenten waarop ik het het minst verwacht, kortom een partner naar mijn hart!

  Beantwoorden
 • Lies

  Wat een super leuke box en wat een leuk idee!!! Ik twijfel een beetje voor wie ik het zou willen koken, mijn lieve vriendje ligt natuurlijk een beetje voor de hand, maar ik denk dat ik het liever voor mijn opa en oma zou koken. 2 van de liefste en meest bijzondere mensen die ik ken! (niet dat ik het mijn lief niet gun, maar voor hem doe ik vaker iets speciaals :-) )

  Beantwoorden
 • Mark

  De inhoud van de box zou ik voor mijn ouders koken. Ze gaan een samen een nieuwe stap maken in hun leven. En de box zou hier een goede start zijn hier van.

  Beantwoorden
 • Amanda

  Ik zou heel graag mijn tante ermee verrassen, omdat ze te lief is voor iedereen. Ze denkt altijd eerst aan andere en dan pas aan zichzelf. En knus avondje met lekker eten, zou ze denk ik erg waarderen.

  Beantwoorden
 • Petra de Wit

  Voor mijn eigen boer Frank, al 22 jaar getrouwd en het is nog steeds romantisch bij ons op de boerderij! Daar hebben wij geen boer zoekt vrouw voor nodig. Maar een Valentijndiner in de stal zal hem echt verrassen!!!!

  Beantwoorden
 • Marieke van Garderen

  Ik zou graag mijn lieve buurvrouw verrassen die het rond deze tijd moeilijk heeft omdat haar man is overleden. En ze staat ondanks alles altijd voor me klaar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *