Een vaatje Jack Daniels op je Big Greenegg BBQ

My Food Blog
Een vaatje Jack Daniels op je Big Greenegg BBQ

Barbecueplein bereidt je voor op het nieuwe barbecue seizoen, zorg dat je de rooksnippers, natuurlijke aanmaakblokjes en BBQ kolen voor je Greenegg in huis hebt.

Gesponsord – Er komt weer lekker weer aan! En dat betekent niet alleen meer buiten zijn en meer salades, maar gelukkig ook weer barbecue tijd. Voor sommige mensen is de eerste zonnestraal al hun ‘cue’ om lekker die barbecue aan te steken en mijn ouders barbecueën zelfs de hele winter door! (écht, ik heb daar geloof ik nog nooit een biefstukje gegeten dat niet op de BBQ gegrild was, weer of geen weer….). Zelf ben ik toch meer een mooi weer barbecueër. Maar als het dan eenmaal zo ver is en hij staat weer buiten, dan ga ik ook wel echt los! Nu het warme weer nadert is het dan ook de perfecte tijd om de barbecue weer gebruiksklaar te maken. Ten eerste hem van zolder halen (niet geheel onbelangrijk, haha), maar daarnaast ook eens even checken of ik over alle juiste accessoires beschik. Een item dat al tijden hoog op mijn lijstje staat zijn BBQ rooksnippers, zoals deze van Jack Daniels. De vaten waarin de whiskey wordt gerijpt, wordt versnipperd en daarmee creëer je dus op je barbecue een heerlijk subtiel whiskey aroma. Wat ook altijd fijn is, is een ruime voorraad aanmaakblokjes. De aanmaakblokjes van Swissflame zijn op natuurlijke, milieuvriendelijke manier geproduceerd.

vis grillen op de BBQ

Op barbecueplein.nl kan ik deze én heel veel andere barbecue items kopen. Het assortiment van deze BBQ webshop is namelijk breed en diep, met merken als Big Greenegg, Primo grill, Pizzacraft,
Steven Raichlen, Charcoal Companion, Outdoorcooking en The best of the west. Barbecueplein.nl is een webshop met alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van barbecueën. Je kunt de producten makkelijk vergelijken, ze leveren snel én er is persoonlijke aandacht. Wat het extra bijzonder maakt is dat Wim Vink, de eigenaar van Barbecueplein.nl 30 jaar lang slager is geweest. Dit betekent dat hij als geen ander verstand heeft van vlees en de juiste BBQ bereidingswijze. Daarnaast heeft hij ook veel kennis opgedaan over het barbecueën van groente en vis. Hij legt met veel liefde uit en geeft regelmatig demonstraties en workshops. In zijn eenvoudige schuur vind je de gekste dingen voor de barbecue en krijg je een uitleg waarvan het water bij in de mond loopt. Je kunt merken dat het een echt familie bedrijf is waar barbecue voorop staat en deze vaak ook aanstaat.

Wil je de items liever thuisbezorgd hebben? Dat kan ook, want barbecueplein.nl bezorgt ook thuis! Ik kijk in ieder geval alweer uit naar de eerste barbecue sessie en ben benieuwd at jullie het liefste op de barbecue leggen! In dit artikel vind je in ieder geval nog 8 barbecue tips. En ben je op zoek naar meer lekkere barbecue recepten? Ga dan vooral even te rade bij Wim Vink of kijk in de categorie ‘bbq recepten’ op myfoodblog.nl. Ga bijvoorbeeld eens voor Turkse kebab of citroengarnalen.

Advertorial – i.s.m. Barbecueplein.nl

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *