Bonen quesedillas
- Door Judith Pagrach
- Mexicaans
- voor 3 personen
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd30 minuten
Zin in quesedillas? Ik maakte al eerder makkelijke tonijn quesedillas, quesedillas met kip en avocado en quesedillas met kip en ananas. Nu is het eens tijd voor wat vega quesedillas, met bonen. Lekker en voedzaam! De quesedillas kun je gewoon zo eten of met guacamole of sour cream.
Bonen quesedillas
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd30 minuten
voor 3 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 8 wraps
- 1 blik kidneybonen
- 1 blik reuzebonen
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 400 gram passata di pomodoro
- 1 el olijfolie
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl oregano
- snuf zout
- zwarte peper
- 75 gram geraspte kaas
Benodigdheden
- koekenpan
Instructies
- Zet de pan op hoog vuur, giet hier wat olie in en voeg de knoflook toe. Fruit de knoflook en voeg vervolgens beide bonensoorten toe.
- Na 5 minuten voeg je de passata, paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en laat je het geheel 20 minuten op laag vuur koken.
- Verwarm de oven intussen voor op 220 C.
- Verdeel het mengsel over 4 wraps. Strooi op elk van de wraps kaas en dek af met een wrap.
- Bak de quesedillas één voor één 2 minuten in de oven, totdat ze licht beginnen te verkleuren. Snijd in vier stukken.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 712 | Calorieën uit vetten 208 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 24g, Waarvan | 36% | |
Verzadigde vetzuren 7g | 36% | |
Transvetzuren 0g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 10g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 4g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen