Makkelijke tonijn quesedillas

  • voor 2 personen
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Makkelijke tonijn quesedillas

Ik maakte dit gerecht al een paar keer eerder. Maar elke keer zagen de tonijn quesedillas er zo lekker uit, dat we ze op hadden voor we een foto konden maken. Het gerecht is een kruising tussen een 'normale' quesedilla en een tuna melt. Nog één tip: gebruik tonijn op water en geen tonijn op olie. We hebben het geprobeerd, en ondanks dat het ook wel lekker is, wordt het wel een kliederboel ;-).

Ingrediënten

  • 10 mini
  • wraps
  • (of 6 grote wraps)
  • 1 blik
  • tonijn op water
  • (a 160 gram)
  • 4 schijfjes
  • jalapeño peper
  • 50 gram
  • geraspte kaas
  • (bijvoorbeeld oude kaas of cheddar kaas)

Benodigdheden

  1. (grill)pan

Instructies

  1. Snijd de jalapeño schijfjes fijn en meng met de tonijn.
  2. Verdeel de tonijn over de wraps.
  3. Bedek de tonijn met geraspte kaas.
  4. Vouw de wraps dubbel en bak ze aan beide kanten enkele minuten zodat de kaas smelt.
quesedillas
8 mensen willen het maken
3 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *