Broodje Leerdammer kaas, vijg en spinazie

  • voor 1 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Totale benodigde tijd
Broodje Leerdammer kaas, vijg en spinazie

Gesponsord - ik ben dol op kaas, al van jongs af aan eet ik graag kaas. Tijdens de borrel, door mijn eten, maar ook op brood. In samenwerking met Leerdammer maakte ik een filmpje om mijn geniet moment met kaas te laten zien. Tijdens het opnemen was het koud, dus ik was blij om naar binnen te gaan en een lekkere lunch te mogen eten ;-).Uiteindelijk ging ik voor een lekker broodje met appelstroop (ik neem altijd de variant zonder toegevoegde suikers!), Leerdammer kaas, spinazie en vijgen. De combinatie van zoet en hartig is er een die ik graag eet. In de lunchpauze op werk kijken mijn collega's graag naar welke creaties ik nu weer bouw, omdat mijn boterhammen vaak uit meerdere elementen bestaan. Zoals dus appelstroop, kaas en groente.

Leerdammer

Ik ging voor Leerdammer Original plakken. Leerdammer is een bekende gatenkaas en is verkrijgbaar in Original, Lightlife en Belegen. De plakjes zijn ideaal voor op brood, maar wil je de kaas bijvoorbeeld eten tijdens de borrel! Dan zijn de wielen of stukken geschikt.

Recept


Wil je zelf deze lekkere verwenlunch maken en jouw geniet moment pakken? Dit heb je nodig:

Ingrediënten

  • 1 bruin
  • broodje
  • 2 el
  • appelstroop
  • 1 handje
  • verse spinazie
  • 1 verse
  • vijg
  • 1 plak
  • Leerdammer kaas

Benodigdheden

  • scherp (brood)mes
  • lepel

Instructies

  1. Snijd het broodje open en besmeer een kant met appelstroop.
  2. Leg de spinazie erop, gevolgd door de kaas.
  3. Maak af met plakjes verse vijg. Klap je broodje dicht en geniet!
Advertorial - i.s.m. Leerdammer
1 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *