Geroosterde havermout met pompoenpitten en kaneel

  • Voor 20 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Geroosterde havermout met pompoenpitten en kaneel

's Ochtends begin ik mijn dag graag met yoghurt vers fruit en het liefste nog een andere topping. Ik heb al een paar typen granola met jullie gedeeld, maar per toeval ontdekte ik dat geroosterde havermoutvlokken ook erg lekker zijn. De kaneel zorgt voor zoetheid in combinatie met honing. De pompoenpitten en amandelen geven een extra bite. Heb jij al eens geroosterde havermout geprobeerd?

Ingrediënten

  • 450 gram
  • grove havermoutvlokken
  • 2 el
  • kaneelpoeder
  • 2 el
  • honing
  • 100 gram
  • pompoenpitten
  • 100 gram
  • amandelschaafsel

Benodigdheden

  • bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Meng in een kom alle ingrediënten.
  3. Leg het mengsel op de bakplaat en spreid dit goed uit.
  4. Bak de havermout gedurende 7 minuten.
  5. Haal de plaat uit de oven en laat het goed afkoelen. Bewaar in een weckpot of andere vershouddoos.
1 people want to make it
0 people have made it

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *