Krabkoekjes

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Krabkoekjes

Hoe maak je nou lekkere krabkoekjes? heel simpel: als basis neem je krab uit blik, daar doe je ei en paneermeel bij en kruiden die je lekker vindt. Ik vind het het lekkerste als het pit heeft en doe dit door gember, rode peper en platte peterselie te gebruiken. Bij voorkeur gebruik ik verse gember, maar helaas, die was op! Gemberpoeder will do :-).

Ingrediënten

  • 1 blikje
  • krabvlees
  • (180 gram)
  • 1 el
  • platte peterselie
  • 1
  • rode peper
  • 1/2 tl
  • gemberpoeder
  • 2
  • bosuien
  • 2
  • eieren
  • 10 el
  • paneermeel
  • scheutje
  • olijfolie

Benodigdheden

  1. blender of hakmolen
  2. koekenpan

Instructies

  1. Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in de blender en meng tot een glad papje.
  2. Vorm er met een lepel bolletjes van.
  3. Zet de koekenpan op hoog vuur, giet er olijfolie in en leg een paar van de 'bolletjes' erin. Druk ze goed aan en keer ze regelmatig om. Bak ze aan beide kanten bruin.
  4. Lekker met zoete chilisaus en een salade!
3 mensen willen het maken
10 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *