Luxe tosti met pastrami, Parmezaan en truffel

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Luxe tosti met pastrami, Parmezaan en truffel

Vroeger moest ik elke dag 8 kilometer naar school fietsen en 8 kilometer terug naar huis. Als het dan slecht weer was, maakte mijn moeder vaak een tosti als ik thuis kwam, dus ik heb heel wat tosti's gegeten. Dat waren tosti's van volkoren boterhammen met kaas, een klassieke tosti dus. Maar, wat als je nu eens wat anders wilt dan een klassieke tosti? Überhaupt kon ik de laatste keer dat ik een tosti at niet eens meer herinneren. Tijdens mijn studententijd had ik een tosti-apparaat, maar nu al jaren niet meer. Ik denk dan ook dat ik sinds die tijd geen tosti meer heb gegeten/ Niet getreurd, want een tosti kun je ook heel goed in een grill- of koekenpan maken! Deze culinaire tosti maak je met pastrami, Parmezaanse kaas en truffelolie. Perfect als je eens wat anders wilt dan een standaard tosti of als je bijvoorbeeld geen varkensvlees eet!

Ingrediënten

  • 4
  • (spelt)boterhammen
  • 8 plakjes
  • runder pastrami
  • 30 gram
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • truffelolie naar smaak

Benodigdheden

  1. grillpan of tosti-ijzer

Instructies

  1. Besprenkel één boterham met truffelolie.
  2. Leg hier de pastrami op en strooi vervolgens Parmezaanse kaas over de pastrami heen.
  3. Leg de andere boterham er bovenop.
  4. Warm de pan of het tosti-apparaat voor en bak de tosti aan beide kanten bruin. Gebruik je een pan? Je kunt de tosti gewoon in de droge pan bakken en hoeft er dus geen olie of boter in te doen.
0 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *