Tortizza (tortilla wrap pizza)

  • voor 8 personen
  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Kooktijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Als je zin hebt in pizza, maar eens zin hebt in wat anders wat razendsnel klaar is, heb ik de ultieme tip voor je: de TORTIZZA. De tortizza is een samenvoeging van tortilla + pizza. Door een tortilla wrap als basis voor je 'pizza' te gebruiken, ben je supersnel klaar. Je topt de pizza's met wat je maar wil en na 5 minuten bakken zijn ze klaar om te eten.

Toppings voor op je tortizza

Wij belegden de mini pizza's met Santa Maria salsa, vega salami, jalapeno pepers en kaas. Maar varieer gerust met wat je maar lekker vindt. Ze zijn ook superleuk om met kinderen te maken. Zet bakjes klaar met verschillende toppings en laat iedereen zijn of haar eigen pizza beleggen. Als je het leuk vindt, kun je het bijbehorende filmpje terugkijken op Instagram. En ben je benieuwd naar nog meer lekkere Tex-Mex gerechten om hiermee te combineren? Wat dacht je van deze heerlijke vega nachoschotel of softshell taco's?

Tortizza (tortilla wrap pizza)

Tortizza (tortilla wrap pizza)

  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Kooktijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 8 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 1 pak Santa Maria tortilla wraps medium
  • 1 pot Santa Maria salsa mild
  • 250 gram cherry tomaten
  • 1 pakje (vegetarische) salami
  • 100 gram cheddar kaas
  • Optioneel: Santa Maria jalapeno relish & Santa Maria jalapenos

Benodigdheden

  • bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Halveer de tomaatjes.
  3. Verdeel de salsa’s over de wraps. Laat circa 2 centimeter van de randen vrij, net als bij een echte pizza.
  4. Verdeel 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en maak af met de kaas.
  5. Bak in 5 minuten goudbruin en knapperig.
Advertorial - i.s.m. Eatertainment & Santa Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *