Wraps met biefstuk en groentesalsa

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Als je een razendsnel én lekker gerechtje zoekt, ben je hier aan het goede adres! Deze wraps zijn namelijk supermakkelijk om te maken: je maakt de groentesalsa klaar, bakt een biefstukje, snijdt deze in reepjes en klaas is kees. En wil je zelf wraps maken? Dat is veel makkelijker dan je misschien denkt. Je vindt hier een recept om zelf wraps te maken.

Wraps met biefstuk en groentesalsa

Wraps met biefstuk en groentesalsa

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 12 mini wraps
  • 2 biefstukken
  • 1 paprika (in kleine blokjes gesneden)
  • 1 rode ui (in de dunne ringen gesneden)
  • 2 el feta kaas (verkruimeld)
  • 1 rode of gele peper (in dunne ringen gesneden)
  • scheutje olijfolie
  • optioneel: koriander ter garnering
  • zeezout
  • zwarte peper

Benodigdheden

  1. koekenpan

Instructies

  1. Zet de koekenpan op hoog vuur en laat deze goed heet worden.
  2. Kruid de biefstukken in met peper en zout.
  3. Giet wat olie in de pan en schroei de biefstukken aan beide kanten dichten.
  4. Draai vervolgens het vuur laag en laat nog ca. 5 minuten van binnen garen (langer als je hem iets meer doorbakken wilt eten). Haal daarna de biefstuk uit de pan en laat hem nog 5 minuten rusten op een plank.
  5. Meng intussen de rode (of gele) peper, feta, ui en paprika. Verdeel de salsa over de wraps
  6. Snijd plakjes van de biefstuk en leg dit op de salsa. Garneer eventueel met verse koriander.

4 reacties op “Wraps met biefstuk en groentesalsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *