De 9 leukste Valentijnsdag tips

My Food Blog
De 9 leukste Valentijnsdag tips

Ontbijt op bed

  • Hoe beter de dag te beginnen dan met een ontbijt op bed? Of dat nu gewoon een simpele geroosterde boterham, croissant, wentelteefjes of misschien wel deze decadente chocoladewafels zijn. Het is het gebaar dat telt!
  • Op zoek naar ideeën voor kleinigheidjes die je jouw geliefde cadeau kunt doen op Valentijnsdag terwijl je hem of haar ontbijt op bed brengt? Wat dacht je van samen espresso drinken met gepersonaliseerde mokken van Webprint. Dat betekent samen goed wakker worden met een lekker bakkie in jullie eigen mokken met je eigen foto. Hoe leuk is dat? Bepaal zelf welke foto je op de mokken wilt hebben en personaliseer hem met leuke teksten en andere designs. Extra leuk is het natuurlijk als je op Valentijnsdag de kom vult met espresso én er een ontbijtje op bed bij doet. € 18.95, Webprint.

Zeg het met bloemen

  • Bloemen kunnen echt altijd. Trust me! Ga zelf plukken, haal ze bij je plaatselijke bloemist of bestel zo’n mooi design boeketje online.
  • Of combineer rozen met taart in deze ultieme Valentijnstaart!

Buitenlucht

erop uit met valentijn
  • Ga het bos in of het strand of. Lekker uitwaaien met z’n tweeën en daarna samen opwarmen met warme choco!
  • Ook heel leuk om samen te doen als het weer het toelaat: schaatsen met onderweg koek en zopie.
  • Hou je echt echt echt niet van kou en je Valentijn ook niet? Dan kun je altijd een weekendje weg gaan naar bijvoorbeeld Zuid-Europa. Vluchten zijn tegenwoordig steeds goedkoper en via AirBnB heb je zo een leuke accommodatie.

Diner

  • Samen kaasfondueën kan heel gemakkelijk met bijvoorbeeld de kant-en-klare kaasfondue van Emmi. Uiteraard kun je ook zelf kaasfondue maken met behulp van verschillende soorten kaas en witte wijn. Om te dippen: brood, wortel, paprika en andere groenten.
  • Duik de keuken in en schotel je wederhelft een waar feestmaal voor. Liefde gaat immers door de maag!

Disclaimer: dit artikel bevat artikelen die mij opgestuurd zijn en/of andere samenwerkingen. Dit verandert echter niets aan mijn mening en betekent dat ik alleen schrijf waar ik achter sta.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Een reactie op “De 9 leukste Valentijnsdag tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *