My foodie life #9

My Food Blog
My foodie life #9

Het werd weer hoog tijd voor een kijkje achter de schermen. Ik zie dat de laatste alweer stamt uit 2016. Het is alleen zo hectisch geweest daarna dat de foodie life updates er helemaal bij in zijn geschoten. De verbouwing is nu echt zo goed als klaar en de laatste maanden stonden dan ook voornamelijk in het teken van ons huwelijk. Eigenlijk zijn we op het moment van schrijven nog steeds super relaxed en hebben we nog geen zenuwen. Het heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat we gewoon al heel erg veel geregeld hebben. Volgens mij is aan alle details al gedacht. Vinden jullie het leuk als ik na de dag wat meer deel erover? Bijvoorbeeld over de taart, het eten, de drankjes, de jurk, aankleding of iets anders?

Paasbrunch


Voor de paasbrunch nodigden we ouders en broers uit. Jerôme bakte croissants en petit pains en verder hadden we heel veel beleg, verse sapjes, zalm, vleeswaren en een broodpudding als dessert. Ik ben helemaal verliefd op het servies dat op tafel staat. Het nieuwe servies van Laura Ashley waar ik wat items van mocht uitzoeken. Waarschijnlijk gaan we deze na ons huwelijk aanvullen! Ik vind het tof dat je helemaal naar je eigen smaak kunt mixen en matchen.

Fish Tales

We kregen wat blikjes met sardines. Nu word je daar misschien niet direct heel warm van, maar deze sardines van Fish Tales zijn echt heel anders dan de sardines die ik soms in de supermarkt zie. Deze sardines deden me denken aan de sardines die we in Portugal aten. Niet alleen de mooie verpakking, maar ook qua grootte. Mooie grote sardines, vol van smaak. Jerôme maakte deze smakelijke pasta ermee. Deze sardines gaan op mijn lijstjes van ‘standaard’ dingen die ik altijd in mijn voorraadkast heb. Ik schreef trouwens al eerder een artikel over wat je nog meer in mijn voorraadkast vindt!

Groente

Verse Oogst bracht mij een groentepakket vol verse groente. Er zat onder meer witlof in, groene en witte asperges, gele cherry tomaten en gele courgette. Daar maakte ik o.a. een quiche mee, aspergesoep en gegrilde groene asperges. Ik vind het altijd leuk om te experimenteren, vooral met groenten om zo een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Tony’s

Tony’s Chocolonely’s kwam ook weer met een nieuwe smaak en dat is altijd smullen!

Utereg me stadsie

Oh, wat vind ik Utrecht nog steeds heerlijk! Vooral nu het steeds zonniger wordt is Utrecht zo leuk en mooi.
Ik genoot nog even van de mooie bomen op de Maliebaan en op de fiets naar werk. Vanaf mei werk ik weer op de HQ in Amsterdam. Toch wel weer even een omschakeling van dagelijks fietsen naar weer een forens zijn in bus en trein.

Ik at een Poke Bowl en toevallig werd ik de week daarna door FunX FM gebeld of ik iets wilde vertellen over Poke Bowls. Het was mijn radio debuut, maar het ging volgens mij best goed!

Vaderdag

Vergeet niet dat het zondag 18 juni Vaderdag is! Het is natuurlijk hartstikke leuke om die lieve papa een kleinigheidje te geven om even stil te staan bij deze dag. Wat ga jij je vader geven? Ben je nog op zoek? Misschien vind je bij Radbag wel een leuk Vaderdag cadeau! In deze online webshop hebben ze allerlei grappige cadeautjes in diverse prijsklassen!

Disclaimer: sommige van deze producten kreeg ik opgestuurd, dat verandert niets aan mijn mening. Ik schrijf alleen over de producten waar ik zelf enthousiast over ben.

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *