Originele valentijnscadeaus voor foodies

My Food Blog
Originele valentijnscadeaus voor foodies

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde in het zonnetje te zetten. Uiteraard moet je elke dag lief zijn voor elkaar, maar op Valentijnsdag wordt je altijd net even wat bewuster :-). En hoewel het uiteraard niet draait om cadeautjes, vindt iedereen het leuk om iets te krijgen. Ik heb de leukste originele Valentijnscadeaus voor foodies eens op een rijtje gezet. Zoet & roze zijn de steekwoorden bij deze 5 fijne Valentijnspresentjes van Cupido. Voor welk cadeautje ga jij op 14 februari?

High tea als origineel Valentijnscadeau?

roze theepot

Zoet en roze. Met een naam als Bubblegum voldoet deze mooie theepot zeker weten aan beide criteria. Ga lekker samen high tea’en of geef je geliefde een ontbijt op bed met uiteraard een dampend kopje thee.

Bredemeijer Bella Ronde Bubblegum theepot, € 106,95, te koop bij o.a. Bol.com, De Bijenkorf, Hudson’s Bay en Kookpunt.

Berg jouw zelfgemaakte Valentijnscadeaus op in stijl

roze opbergbox

Geef jij je Valentijn wat lekkers om te eten? Misschien lekkere bonbons of koekjes? Serveer ze in deze hippe ronde roze voorraadpot van Wesco.

Wesco Superball roze, € 75, te koop bij o.a. Fonq.

Liefde gaat door de maag

Valentijnshart

En als we het dan toch hebben over lekkere dingen om te eten….. you can’t go wrong with Australian chocolate! Australian komt ook dit jaar met een Valentijns special: de chocolade in hartvorm in puur en melk. Maar ook chocoladerepen bedekt met bijvoorbeeld hartjes, marshmallows of rice crispies en uiteraard bonbons.

Massief chocoladehart, € 9,95, te koop bij Australian winkels in heel Nederland.

Verover jouw liefde met heerlijk glossy en geurend haar

rozenbottel haarolie Valentijn

Bij rozenbottel denk je normaal aan eten, maar je kunt het ook voor andere toepassingen gebruiken. De Rose Hip Seed Moisturizing Oil van O’Right is gemaakt op basis van rozenbottel! Deze heerlijk geurende olie is weer eens wat anders dan een parfum. Ik gebruik zelf inmiddels enkele weken de olie en ik moet zeggen dat mijn haar er baat bij heeft! Het herstelt dik, droog en zwaar beschadigd haar. Ook vermindert het pluizig haar (yes!)en geeft een ultieme glans. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.

O’Right Rose Hip Seed Moisturizing Oil, vanaf € 6,95, te koop bij duurzaam werkende kapsalons en via hairoright.nl.

Roze hotspot voor een romantisch samenzijn


Als je haar dan helemaal perfect zit, moet je natuurlijk wel gezien worden. Wat is dan een betere spot dan dé roze hotspot du moment: Mama Kelly Amsterdam! Reserveer snel bij dit knalroze restaurant voor lekkere kip & kreeft!

Mama Kelly Amsterdam, Olympisch Stadion 35, Amsterdam.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *