De leukste recepten voor ontbijt op bed

My Food Blog
De leukste recepten voor ontbijt op bed

Over 2 weken is het weer Valentijnsdag. Je hebt mensen die ervan houden en je hebt mensen die het commerciële onzin vinden. Noem me cheesy, maar persoonlijk vind ik het altijd wel leuk om die dag nog nét even wat meer uit de kast te trekken en extra speciaal te maken voor mijn lief. Een lief kaartje, een klein cadeautje of een ontbijt op bed. Wat mij betreft hoeft het niet duur of super origineel te zijn, het gaat om de gedachte. Voor ons is dit een extra bijzonder jaar, omdat we in het voorjaar gaan trouwen. Onze laatste ongetrouwde Valentijnsdag dit jaar dus.

recepten voor ontbijt op bed

Voorbereidingen

Als je je afvraagt hoe het eigenlijk met die huwelijksvoorbereidingen gaat. Best goed! Ondanks dat onze verbouwing nog niet helemaal af is en we eigenlijk dat eerst af wilden hebben voor we de huwelijksvoorbereidingen zouden gaan treffen, hebben we toch al best het één en ander geregeld. Zo hebben we dus al een datum en locatie. De datum van onze voorkeur zelfs wat ik vrij bijzonder vind, omdat het en een feestdagweekend is én omdat we vrij laat waren. Ook hebben we inmiddels een taart besteld, die we laten verzorgen door de dames van It’s Your Cake. We hebben met dank aan De Wijnbeurs hele fijne wijnen en binnenkort hebben we het proefdiner op onze feestlocatie.

Naast het eten en drinken hebben we de ringen al en al wat ideeën voor een thema, alhoewel we nog tussen 2 thema’s twijfelen…. Ik ben heel benieuwd of jullie al getrouwd zijn en hoe je je huwelijksdag hebt ervaren. Heb je nog tips? Laat het weten in de comments!

Romantisch

Voor nu gaan we terug naar Valentijnsdag, want daar begon ik deze post mee. Wat ik super feestelijk en romantisch vind, is een ontbijt op bed. Ik vroeg mijn mede foodbloggers dan ook naar hun favoriete ontbijtjes op bed en combineerde dit met mijn eigen recepten en nog wat recepten van andere foodbloggers die ik jullie niet wilde onthouden. Het resultaat? 22 heerlijke recepten voor een ontbijt op bed! Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag, ben je fan of juist helemaal niet?

 1. Wentelteefjes
 2. Karnemelk pannenkoekjes
 3. Kaiserschmarren
 4. Hangop met fruit
 5. Oeuf en cocotte
 6. American pancakes met citroen maanzaad
 7. Pecan kaneelbroodjes
 8. Smoothie met havermout, kersen en cacao
 9. Kinder bueno croissants
 10. Valentijnsontbijt met een gepocheerd ei
 11. Ontbijt trifle met banaan en dadel
 12. Wentelteefjes uit de oven
 13. Full English Breakfast
 14. Mango lassi
 15. Pancakes met kaneelsuiker en chocolade
 16. Jamie Oliver’s scones
 17. Havermout ontbijt pizza
 18. Peer-vanille ontbijtcake
 19. Havermout wafels
 20. Speltbroodjes met beleg naar keuze
 21. Oesters en champagne
 22. Wentelteefrolletjes met Nutella

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.