Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten
- Door Judith Pagrach
- Nederlands
- voor 2 personen
- Totale benodigde tijd10 minuten
Ik sla nog snel even mijn slag, want het bietenseizoen is bijna ten einde! Vandaag dus (baby)bietjes met verkruimelde zachte geitenkaas en pecannoten. Zo simpel, niet normaal! En toch heel erg lekker! Eet dit als bijgerechtje bij een vleesgerecht, bij een stamppot of als voorafje.
Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Totale benodigde tijd10 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 300 gram babybietjes (voorgekookt)
- 50 gram zachte geitenkaas
- 75 gram pecannoten
- 1/8 tl zwarte peper
- scheutje olijfolie
Benodigdheden
- koekenpan
Instructies
- Snijd de bietjes in kwarten.
- Zet de pan op hoog vuur en giet hier wat olie in. Bak ze bietjes gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper.
- Draai het vuur uit en garneer met verkruimelde geitenkaas en pecannoten.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 430 | Calorieën uit vetten 316 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 37g, Waarvan | 57% | |
Verzadigde vetzuren 7g | 33% | |
Transvetzuren g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 20g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 9g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen