Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Ik sla nog snel even mijn slag, want het bietenseizoen is bijna ten einde! Vandaag dus (baby)bietjes met verkruimelde zachte geitenkaas en pecannoten. Zo simpel, niet normaal! En toch heel erg lekker! Eet dit als bijgerechtje bij een vleesgerecht, bij een stamppot of als voorafje.

Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 300 gram babybietjes (voorgekookt)
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 75 gram pecannoten
  • 1/8 tl zwarte peper
  • scheutje olijfolie

Benodigdheden

  1. koekenpan

Instructies

  1. Snijd de bietjes in kwarten.
  2. Zet de pan op hoog vuur en giet hier wat olie in. Bak ze bietjes gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper.
  3. Draai het vuur uit en garneer met verkruimelde geitenkaas en pecannoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *