Naan pizza met vijgen en taleggio

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Vijgen zijn sowieso lekker, maar vijgen en kaas is echt een 'match made in heaven'. Met heel weinig effort maak je deze lekkere naan 'pizza's' met daarom wat spinazie, vijgen en taleggio kaas. Om het af te maken honing en tijm. Een lekkere snack, maar ook een heerlijk hoofdgerecht. Eet er bijvoorbeeld een salade of een soepje bij! Taleggio kaas kun je bij grotere AH's kopen of bij je kaasboer. Kun je geen taleggio vinden? Dan is bijvoorbeeld een brie een goed alternatief.

Naan pizza met vijgen en taleggio

Naan pizza met vijgen en taleggio

  • Totale benodigde tijd10 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 4 kleine naans
  • 50 gram verse babyspinazie
  • 4 verse vijgen
  • 50 gram taleggio kaas
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 el honing

Benodigdheden

  1. bakplaat met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Snijd de vijgen in 8 partjes.
  3. Leg op de naans wat spinazie en verdeel hier de vijgenpartjes en kaas overheen.
  4. Vervolgens verdeel je de honing en tijm hier overheen.
  5. Bak de naans met de toppings 4 minuten, totdat de kaas begint te smelten.

Een reactie op “Naan pizza met vijgen en taleggio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *