Naan pizza met vijgen en taleggio

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Naan pizza met vijgen en taleggio

Vijgen zijn sowieso lekker, maar vijgen en kaas is echt een 'match made in heaven'. Met heel weinig effort maak je deze lekkere naan 'pizza's' met daarom wat spinazie, vijgen en taleggio kaas. Om het af te maken honing en tijm. Een lekkere snack, maar ook een heerlijk hoofdgerecht. Eet er bijvoorbeeld een salade of een soepje bij! Taleggio kaas kun je bij grotere AH's kopen of bij je kaasboer. Kun je geen taleggio vinden? Dan is bijvoorbeeld een brie een goed alternatief.

Ingrediënten

  • 4 kleine
  • naans
  • 50 gram
  • verse babyspinazie
  • 4 verse
  • vijgen
  • 50 gram
  • taleggio kaas
  • 1 tl
  • gedroogde tijm
  • 1 el
  • honing

Benodigdheden

  1. bakplaat met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Snijd de vijgen in 8 partjes.
  3. Leg op de naans wat spinazie en verdeel hier de vijgenpartjes en kaas overheen.
  4. Vervolgens verdeel je de honing en tijm hier overheen.
  5. Bak de naans met de toppings 4 minuten, totdat de kaas begint te smelten.
4 mensen willen het maken
2 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

One response to “Naan pizza met vijgen en taleggio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *