Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd20 minuten
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Een gezonde variant op pizza's. Al eerder deelde ik de zogenaamde 'tortizza' (tortilla + pizza) en vandaag is het tijd voor een nieuwe variant. Een volkoren wrap belegd met paprika, tomaat en in het midden een lekker eitje.

Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd20 minuten
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 4 volkoren wraps
  • 500 gram passata di pomodoro (in kleine blokjes gesneden)
  • 300 gram trostomaten (in kleine blokjes gesneden)
  • teentje knoflook (geperst)
  • 2 paprika's
  • 4 eieren
  • 1 el paprikapoeder
  • 1/8 tl chilipoeder
  • scheutje olie

Benodigdheden

  • bakplaat bekleed met bakpapier
  • koekenpan

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Zet de pan op hoog vuur en giet olie in de pan.
  3. Fruit de knoflook en voeg de paprika en tomaat toe. Giet de passata erbij en laat circa 5 minuten inkoken op laag vuur.
  4. Leg de tortilla wraps op de bakplaat en bak circa 5 minuten.
  5. Verdeel het groentemengsel over de tortilla. Laat daarbij circa 2 centimeter vanaf de rand vrij.
  6. Maak in het midden een kuiltje en breek het ei hierin. Bak in circa 7 minuten gaar. Bak langer als je het ei harder wilt.

2 responses to “Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *