Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei
- Door Judith Pagrach
- Overig
- voor 2 personen
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Kooktijd20 minuten
- Totale benodigde tijd20 minuten

Een gezonde variant op pizza's. Al eerder deelde ik de zogenaamde 'tortizza' (tortilla + pizza) en vandaag is het tijd voor een nieuwe variant. Een volkoren wrap belegd met paprika, tomaat en in het midden een lekker eitje.

Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Kooktijd20 minuten
- Totale benodigde tijd20 minuten
Aanpassen porties:
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 4 volkoren wraps
- 500 gram passata di pomodoro (in kleine blokjes gesneden)
- 300 gram trostomaten (in kleine blokjes gesneden)
- teentje knoflook (geperst)
- 2 paprika's
- 4 eieren
- 1 el paprikapoeder
- 1/8 tl chilipoeder
- scheutje olie
Benodigdheden
- bakplaat bekleed met bakpapier
- koekenpan
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Zet de pan op hoog vuur en giet olie in de pan.
- Fruit de knoflook en voeg de paprika en tomaat toe. Giet de passata erbij en laat circa 5 minuten inkoken op laag vuur.
- Leg de tortilla wraps op de bakplaat en bak circa 5 minuten.
- Verdeel het groentemengsel over de tortilla. Laat daarbij circa 2 centimeter vanaf de rand vrij.
- Maak in het midden een kuiltje en breek het ei hierin. Bak in circa 7 minuten gaar. Bak langer als je het ei harder wilt.
Wat een goed idee! Dit ziet er heerlijk uit!
Dankjewel :-)!