Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

  • Voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

Een gezonde variant op pizza's. Al eerder deelde ik de zogenaamde 'tortizza' (tortilla + pizza) en vandaag is het tijd voor een nieuwe variant. Een volkoren wrap belegd met paprika, tomaat en in het midden een lekker eitje.

Ingrediënten

  • 4 volkoren
  • wraps
  • 500 gram
  • passata di pomodoro
  • (in kleine blokjes gesneden)
  • 300 gram
  • trostomaten
  • (in kleine blokjes gesneden)
  • teentje
  • knoflook
  • (geperst)
  • 2
  • paprika's
  • 4
  • eieren
  • 1 el
  • paprikapoeder
  • 1/8 tl
  • chilipoeder
  • scheutje
  • olie

Benodigdheden

  • bakplaat bekleed met bakpapier
  • koekenpan

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Zet de pan op hoog vuur en giet olie in de pan.
  3. Fruit de knoflook en voeg de paprika en tomaat toe. Giet de passata erbij en laat circa 5 minuten inkoken op laag vuur.
  4. Leg de tortilla wraps op de bakplaat en bak circa 5 minuten.
  5. Verdeel het groentemengsel over de tortilla. Laat daarbij circa 2 centimeter vanaf de rand vrij.
  6. Maak in het midden een kuiltje en breek het ei hierin. Bak in circa 7 minuten gaar. Bak langer als je het ei harder wilt.
2 people want to make it
0 people have made it

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

2 responses to “Supersnelle wrap ‘pizza’ met ei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *