Makkelijke tonijn quesedillas
- Door Judith Pagrach
- Mexicaans, Overig
- voor 2 personen
- Kooktijd3 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
Ik maakte dit gerecht al een paar keer eerder. Maar elke keer zagen de tonijn quesedillas er zo lekker uit, dat we ze op hadden voor we een foto konden maken. Het gerecht is een kruising tussen een 'normale' quesedilla en een tuna melt. Nog één tip: gebruik tonijn op water en geen tonijn op olie. We hebben het geprobeerd, en ondanks dat het ook wel lekker is, wordt het wel een kliederboel ;-).
Makkelijke tonijn quesedillas
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Kooktijd3 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 10 mini wraps (of 6 grote wraps)
- 1 blik tonijn op water (a 160 gram)
- 4 schijfjes jalapeño peper
- 50 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld oude kaas of cheddar kaas)
Benodigdheden
- (grill)pan
Instructies
- Snijd de jalapeño schijfjes fijn en meng met de tonijn.
- Verdeel de tonijn over de wraps.
- Bedek de tonijn met geraspte kaas.
- Vouw de wraps dubbel en bak ze aan beide kanten enkele minuten zodat de kaas smelt.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 535 | Calorieën uit vetten 165 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 18g, Waarvan | 28% | |
Verzadigde vetzuren 7g | 33% | |
Transvetzuren 0g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 7g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 3g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen