Makkelijke tonijn quesedillas

  • voor 2 personen
  • Kooktijd3 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Ik maakte dit gerecht al een paar keer eerder. Maar elke keer zagen de tonijn quesedillas er zo lekker uit, dat we ze op hadden voor we een foto konden maken. Het gerecht is een kruising tussen een 'normale' quesedilla en een tuna melt. Nog één tip: gebruik tonijn op water en geen tonijn op olie. We hebben het geprobeerd, en ondanks dat het ook wel lekker is, wordt het wel een kliederboel ;-).

Makkelijke tonijn quesedillas

Makkelijke tonijn quesedillas

  • Kooktijd3 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 10 mini wraps (of 6 grote wraps)
  • 1 blik tonijn op water (a 160 gram)
  • 4 schijfjes jalapeño peper
  • 50 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld oude kaas of cheddar kaas)

Benodigdheden

  1. (grill)pan

Instructies

  1. Snijd de jalapeño schijfjes fijn en meng met de tonijn.
  2. Verdeel de tonijn over de wraps.
  3. Bedek de tonijn met geraspte kaas.
  4. Vouw de wraps dubbel en bak ze aan beide kanten enkele minuten zodat de kaas smelt.
quesedillas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *