Tosti kaas, avocado & sambal

 • voor 1 persoon
 • Totale benodigde tijd5 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Soms zijn 'recepten' zo makkelijk dat ik ze daarom bijna vergeet te delen. Neem nou de eiersalade van laatst. Een klassieker die ik regelmatig maak, maar nu dus pas heb gedeeld. Hetzelfde geldt voor deze tosti. Nu had ik jarenlang thuis geen tostiapparaat meer doordat de oude was doorgebrand.

Tosti ijzer

Toen we dus op mijn oude werk een tosti-ijzer kregen, kon ik eindelijk weer tosti's eten :-). De tosti die ik vandaag deel is een variant daarop. Op werk at ik de tosti vaak met een plakje kipfilet er nog bij, thuis eet ik eigenlijk nooit vleeswaren dus dat had ik ook niet in huis. Het werd dus een tosti met avocado, kaas en sambal. Yum!

Zoals je hebt kunnen lezen, zei ik recent mijn baan op en ben ik sinds 1 november voor mijzelf begonnen. Dat betekende dus geen tosti's meer, totdat.... ik een multigrill kreeg van Coolblue! Een multigrill is een tostiijzer, wafelijzer, grillplaat en bakplaat in 1. En dat is superhandig. Waarom ik de Nova 4-in-1 grill specifiek handig vond, was door zijn grote formaat en de uitneembare platen. Dit betekent namelijk dat het makkelijk is om schoon te maken.

Perfecte tosti's

Deze tosti's waren het eerste wat ik ermee maakte en dat ging perfect. De platen hebben een hele fijne antiaanbaklaag, dus er viel sowieso weinig schoon te maken. Wat ik ook fijn vind, is dat de multigrill ook helemaal plat open te klappen is. En hij heeft een vermogen van maar liefst 1500 Watt.  Al met al ben ik superblij met het apparaat. Enige minpuntje voor mij is dat de platen niet in de vaatwasser kunnen, maar ze zijn echt zo schoon te vegen!

Tosti kaas, avocado & sambal

Tosti kaas, avocado & sambal

Aanpassen porties:

voor 1 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

 • 2 bruine boterhammen (of andere boterhammen naar keuze)
 • 1 el sambal oelek
 • 1 rijpe avocado
 • 1 plak kaas

Benodigdheden

 • tosti-ijzer (of bak de tosti in een koekenpan)

Instructies

mijn tosti recept
 1. Verwarm het tosti-ijzer zodat deze op de juiste temperatuur staat.
 2. Prak op een boterham de avocado. Leg hier een plak kaas op.
 3. Besmeer de andere boterham met sambal. Leg deze op de plak kaas.
 4. Verwarm de tosti enkele minuten in het tosti-apparaat, totdat deze lekker krokant is.
Dit artikel bevat items die ik heb gekregen. Dit verandert echter niks aan mijn mening, mijn reviews zijn altijd eerlijk. Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *