Verzoeknummers: hapjes tijdens Oud en Nieuw

Terug naar categorie Ga naar recept

Afgelopen week vroeg ik jullie op het blog en op Facebook of jullie nog verzoeken hadden. Kortom, wat zou jij willen zien op myfoodblog? Van Merlijn en Dimitra kreeg ik de vraag of ik tips had voor makkelijke, lekkere en snelle hapjes tijdens Oud en Nieuw. Hieronder enkele tips. Ook de andere reacties, onder meer: "hoe maak je snel een goede curry?" ga ik allemaal beantwoorden en, heb jij ook een vraag of verzoekje? Laat het achter in de comments!

Tijdens kerstavond maakte ik tapas. De meeste hiervan zijn vrij eenvoudig of goed van te voren te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van albondigas, Spaanse gehaktballetjes? Je kunt ze de dag van tevoren al voorbereiden en op de dag zelf in de tomatensaus koken. Tortilla española, Spaanse aardappelomelet, kun je eveneens de dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Ook lekker is Turks brood met hummus, bruschetta of een yoghurtdip. Of wat dacht je van deze ricotta-spinazie envelopjes? 5 minuten voorbereiden, 20 minuten in de oven en voilá!

Ook lekker als hapjes tijdens Oud en Nieuw zijn deze kipwraphapjes. In 10 minuten klaar en vallen bij vrijwel iedereen in de smaak! Mini-quiches zijn een 'crowd-pleaser' en zet je binnen enkele minuten op tafel! Wil je iets zoets maken? Deze chocolade mini-cupcakes kun je 2 dagen van tevoren maken of op de dag zelf maken, want veel tijd kosten ze niet!

Verzoeknummers: hapjes tijdens Oud en Nieuw

Aanpassen porties:

voor personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

Benodigdheden

Instructies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *