Thuis uit eten in Utrecht

My Food Blog
Thuis uit eten in Utrecht

Bij deze lekkere restaurants in en rond Utrecht kun je eten afhalen om thuis restaurantje te spelen. Lekker thuis uit eten, want we moeten toch wat in deze Corona-tijd :-).

Er zijn heel veel restaurants die een restaurantmenu aanbieden voor thuis, of in ieder geval een deel ervan. Op deze manier hebben de restaurants toch enige inkomsten en kunnen gasten alsnog soort van uit eten gaan. Vaak zit er in de box alles wat je nodig hebt voor een diner en hoef je het thuis enkel nog op te warmen.

Er zijn tal van restaurants in Utrecht en omgeving die je de mogelijkheid bieden om thuis restaurantwaardig te eten. Ik som hieronder enkele van mijn favorieten op. Ik ben benieuwd of jouw favoriet er ook tussen staat en of je nog leuke tips hebt kunnen opdoen!

Fico

Misschien wel ons meest favoriete restaurant in Utrecht. Goed nieuws, Fico bezorgt nu dus ook thuis. Denk aan frisse smaken en mooie verfijnde gerechten.

Bestellen bij Fico kan via de site van Thuis uit eten.

Simple

Pure verwennerij als je een avond bij Simple gaat eten. Dus in de box voor thuis kun je ook heel veel lekkers verwachten.

Bekijk hier het Simple menu voor thuis.

Concours

Kerstbox, borrelbox, dinerbox en zelfs een kids box. Bij Concours is de basis Frans met elementen van andere wereldkeukens.

Bestel hier een box van Concours.

Blauw Grond

Lekker Surinaams-Javaans eten. Probeer bijvoorbeeld de telo trie, cassave frietjes met knapperig gebakken kleine visjes. Of ga voor een van de vele sate’s of bami goreng.

Bekijk het menu van Blauw Grond hier.

French Asian Kitchen (FAK)

Lekkere fusion gerechtjes, sushi en meer. In de Streetfood box zit een hele variatie aan lekkers!

Hier zie je het menu van FAK Utrecht.

Cafe Willem

Eetcafe op de Willem van Noortstraat serveert lekker en goed eten. De tapasplank schijnt een aanrader te zijn weet ik uit betrouwbare bronnen.

Meteen je bestelling plaatsen bij Cafe Willem.

The Streetfood Club

Bestel een box vol hippe hapjes. Normaal is het, met name in het weekend, heel moeilijk om hier een plekje te vinden, maar met de thuisbox wordt het een makkie. Er is een reguliere box en een vega box en je kunt er een bijpassende cocktail (of meer) bij bestellen.

Ook The Streetfood Club kun je vinden via het bovengenoemde platform Thuis uit eten.

Madeleine & Sea Salt Saloon

Beter een goed buur dan een verre….. Juist ja. Buurtjes Madeleine en Sea Salt Saloon hebben de handen ineen geslagen voor een culinair (vis)menu. Mocht je nou niet in de buurt wonen. dan kun je door een samenwerking met boetiekhotel Cozy Pillow het eten op je hotelkamer in de binnenstad laten bezorgen.

Meer informatie over het afhaal/bezorgmenu bij Madeleine.

Loft88

De houtovenpizza’s zijn in heel Utrecht bekend. En het leuke is, in de brunchbox zit o.a. deze pizza, maar ook zoete aardappelpancakes, salades en meer. Er is tevens een kerstbox en een gourmetbox beschikbaar.

Vind hier meer over de boxen bij Loft88.

Meneer Vink

Als de horeca open is, is dit een heerlijk plekje net buiten de stad. Maar ook voor het eten is het prima toeven hier. Denk aan eetcafe klassiekers op sublieme wijze bereid. Dus, heb je zin in huisgerookte zalm, kipsate of een mooie pasta? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Bestellen voor thuis bij Meneer Vink kan hier.

Net buiten Utrecht thuis uit eten

We hebben er nog een aantal net buiten de stad die ik je niet wil onthouden!

Witte Zwaan (De Bilt)

Hier wordt op zeer hoog niveau gekookt. Ze zijn dan ook lid van JRE (Jeunes Restaurateurs), een prestigieuze club jonge restaurateurs in Europa. Misschien een kleine omweg vanuit centrum Utrecht, maar dat is het zeker waard!

Bestellen bij De Witte Zwaan kan hier.

Amis (De Bilt)

Soepen en stamppotten, maar ook steak tartaar, lasagna, risotto en meer.

Bekijk het menu van Amis hier.

Celine (Nieuwegein)

Tijdens de opening van restaurant Celine mochten we hier al eens genieten. Je hebt nu de kans om thuis ook van hun menu te genieten.

Het menu bekijken bij Celine en meteen bestellen kan hier.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *