2013 zit er bijna op. Ik wil jullie allen een heel gezond, mooi en smakelijk 2014 wensen! 2013 was voor mij onder meer het jaar dat ik begon met mijn blog. Na maandenlang te hebben getwijfeld, heeft vriendlief Jerôme voor mij een blog gebouwd en ben ik de dag van mijn 27e verjaardag, 13 september begonnen met myfoodblog.nl. Na die tijd heb ik veel hele leuke reacties gehad van zowel bekenden als onbekenden en dat maakt het voor mij het allerleukst. Weten dat wat ik schrijf echt wordt gelezen en dat mensen het leuk vinden en daadwerkelijk de recepten thuis namaken. Tips, vragen, verzoeken etc. kun je me altijd stellen, in de comments, via mail of Facebook.
Voor nu wil ik je de 10 bestgelezen artikelen van 2013 laten zien om het jaar in stijl mee af te sluiten! Wat was jouw favoriete recept?
#1 De Sinterklaastaart
Een greep uit de vele reacties op de Sinterklaastaart: “Hier was ik naar op zoek! Ga meteen de ingrediënten kopen en bakken. Kan niet wachten!” (Karen) en “Taart was heerlijk! Bedankt voor het delen van het recept.” (Petra)
# 2 Kerstboomstam / Bûche de Noël
Het uiterlijk en de smaak van de boomstam maken dit een kerstklassieker.
2013 was ook het jaar dat we naar Bali en Singapore op vakantie gingen. Op Bali leerden we onder meer deze lekkere groene pannekoekjes maken.
Dit recept kreeg ik van een vriend die kok is en is supersimpel, maar supersmakelijk.
# 5 Mini-quiches
Voor elke gelegenheid wel geschikt, deze makkelijke mini-quiches zonder korst. Bijvoorbeeld tijdens Oud en Nieuw!
#6 Granola bars
Een van mijn favoriete recepten van het blog die eigenlijk een beetje per toeval is ontstaan tijdens een baksessie met vriendinnen. Deze gezonde snack is ideaal als tussendoortje!
# 7 Chicken pie
Een Engelse kippastei die je met weinig budget kunt maken. Heerlijk op een winterse avond!
Gezonde koekjes met slechts 4 ingrediënten. Zo simpel kan het zijn…
Net voor de feestdagen was dit artikel, met een voorbeeldmenu, het populairste
# 10 Aardappel-appel ovenschotel
Veel leuke reacties van mensen gekregen die deze ovenschotel zelf maakten. Eenvoudig, maar lekker!