Gevulde tomaatjes met tonijn
- Door Judith Pagrach
- Belgisch, Nederlands, Overig
- voor 2 personen
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten

Deze gevulde tomaatjes zijn zoo ongelofelijk makkelijk te maken: in minder dan 10 minuten staan ze op je tafel. Lekker als voorgerechtje of als bijgerecht. De bleekselderij geven het net wat extra frisheid.

Gevulde tomaatjes met tonijn
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
Aanpassen porties:
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 2 grote tomaten
- blik à 180 gram tonijn
- 1 1/2 el halvanaise (ik gebruikte Hellmann's light)
- 1 stengel bleekselderij
- 1 takje verse peterselie
- zwarte peper
Benodigdheden
- lepel
Instructies
- Was de tomaten en snijd de 'kapjes' er vanaf.
- Schep met een lepel alle zaadjes en vocht uit de tomaten.
- Meng de tonijn met de mayonaise tot een glad geheel.
- Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in dunne plakjes en meng door de tonijnsalade.
- Snijd de peterselie fijn en meng ook deze door de tonijnsalade heen.
- Maak af met zwarte peper en roer nogmaals goed door.
- Vul de tomaatjes met de tonijnsalade en leg eventueel de kapjes er weer los op.
Lijkt me heerlijk. . En zo eenvoudig.
Gemaakt! En ze smaakten prima!