Gevulde tomaatjes met tonijn

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Deze gevulde tomaatjes zijn zoo ongelofelijk makkelijk te maken: in minder dan 10 minuten staan ze op je tafel. Lekker als voorgerechtje of als bijgerecht. De bleekselderij geven het net wat extra frisheid.

Gevulde tomaatjes met tonijn

Gevulde tomaatjes met tonijn

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 2 grote tomaten
  • blik à 180 gram tonijn
  • 1 1/2 el halvanaise (ik gebruikte Hellmann's light)
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 takje verse peterselie
  • zwarte peper

Benodigdheden

  1. lepel

Instructies

  1. Was de tomaten en snijd de 'kapjes' er vanaf.
  2. Schep met een lepel alle zaadjes en vocht uit de tomaten.
  3. Meng de tonijn met de mayonaise tot een glad geheel.
  4. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in dunne plakjes en meng door de tonijnsalade.
  5. Snijd de peterselie fijn en meng ook deze door de tonijnsalade heen.
  6. Maak af met zwarte peper en roer nogmaals goed door.
  7. Vul de tomaatjes met de tonijnsalade en leg eventueel de kapjes er weer los op.
Lekker als voor- of bijgerecht! Wij aten de gevulde tomaatjes in combinatie met gevulde paprika.

2 reacties op “Gevulde tomaatjes met tonijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *