Gevulde tomaatjes met tonijn

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Totale benodigde tijd
Gevulde tomaatjes met tonijn

Deze gevulde tomaatjes zijn zoo ongelofelijk makkelijk te maken: in minder dan 10 minuten staan ze op je tafel. Lekker als voorgerechtje of als bijgerecht. De bleekselderij geven het net wat extra frisheid.

Ingrediënten

  • 2 grote
  • tomaten
  • blik à 180 gram
  • tonijn
  • 1 1/2 el
  • halvanaise
  • (ik gebruikte Hellmann's light)
  • 1 stengel
  • bleekselderij
  • 1 takje
  • verse peterselie
  • zwarte peper

Benodigdheden

  1. lepel

Instructies

  1. Was de tomaten en snijd de 'kapjes' er vanaf.
  2. Schep met een lepel alle zaadjes en vocht uit de tomaten.
  3. Meng de tonijn met de mayonaise tot een glad geheel.
  4. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in dunne plakjes en meng door de tonijnsalade.
  5. Snijd de peterselie fijn en meng ook deze door de tonijnsalade heen.
  6. Maak af met zwarte peper en roer nogmaals goed door.
  7. Vul de tomaatjes met de tonijnsalade en leg eventueel de kapjes er weer los op.
Lekker als voor- of bijgerecht! Wij aten de gevulde tomaatjes in combinatie met gevulde paprika.
12 mensen willen het maken
9 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

2 responses to “Gevulde tomaatjes met tonijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *