Pindakaas wafels met frambozen (gezonde wafels!)

  • voor 4 wafels personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

De Instagram volgers hebben deze waarschijnlijk al voorbij zien komen. Het superdeluxe ontbijt voor de echte pindakaasfans. Pindakaaswafels! Getopt met uiteraard pindakaas, maar ook warme frambozen en honing. Een lekker én gezond ontbijt waar je bovendien even op vooruit kunt.

Kun je geen genoeg krijgen van pindakaas? Probeer ook onze pindakaas smoothiebowl, pindakaastaart of pindakaaskoekjes.

Pindakaas wafels met frambozen (gezonde wafels!)

Pindakaas wafels met frambozen (gezonde wafels!)

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 4 wafels personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • wafels:
  • 120 gram speltmeel
  • 125 ml melk
  • 5 el pindakaas
  • 2 eieren
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
  • snuf zout
  • 1 tl bakpoeder
  • topping:
  • 100 gram diepvriesframbozen
  • lekker veel pindakaas
  • honing of maple syrup

Benodigdheden

  • wafelijzer
  • garde
  • mengkom

Instructies

  1. Meng het meel, zout en bakpoeder in een kom.
  2. In een andere kom, kluts je de eieren. Giet daar de melk en honing bij gevolgd door de pindakaas en olie.
  3. Giet het natte beslag bij het droge mengsel en meng met een garde tot een egaal beslag.
  4. Zet het wafelijzer op medium temperatuur aan en laat deze op temperatuur komen.
  5. Giet een lepel van het beslag in het wafelijzer en bak de wafels gaar en goudbruin.
  6. In de magnetron kun je de frambozen intussen opwarmen.
  7. Top de wafels met pindakaas, warme frambozen en optioneel maple syrup of honing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *