27 x de lekkerste broccoli recepten

My Food Blog
27 x de lekkerste broccoli recepten

Heerlijk, het is weer broccoli seizoen! Hier staat broccoli vrij regelmatig op tafel. Het liefste vers, maar ik bewaar ook altijd een diepvriesverpakking in de vriezer. Zo heb ik altijd broccoli bij de hand! De Aziatische broccolisoep maken we vrij regelmatig, maar ook een fijn noodle gerecht met kip en broccoli eten we graag. En natuurlijk die andere klassieke combi: broccoli en zalm. Lekker met pasta of noodles.

Hier op de site staan al aardig wat broccoli recepten, maar ik wilde jullie graag nog meer inspireren. Ik vroeg daarom mijn collega foodbloggers naar hun favoriete broccoli gerecht en dat leverde een aantal heerlijk uitziende recepten op! Inmiddels liggen in de koelkast 2 verse broccoli’s, want van al dat lekkers werd ik natuurlijk meteen geïnspireerd. Deze week in ieder geval op het menu bij ons: broccolisoep en de broccoli stamppot van Mind Your Feed.

Hou jij ook van broccoli? En wat is dan jouw favoriete broccoli gerecht? Laat het weten in de comments!

Ps. Maak je iets van deze lijst? Laat dat ook weten in de comments, dat vinden we leuk om te horen :-).

Pasta met broccoli

eenpans macaroni met broccoli en kip - recept

Noodles met broccoli

recept hoisin kip - bereidingswijze

Quiche met broccoli

Broccoli soep

broccolisoep met Aziatisch tintje

Broccoli gerechten uit de oven

Deze recepten met broccoli zijn ook erg lekker!

*deze recepten zijn vegetarisch

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *