The best of 2015!

My Food Blog
The best of 2015!
Lidl kerstdiner

Kun je geloven dat het alweer eind 2015 is? Tijd om terug te kijken én om alvast vooruit te blikken! 2015 voor mijn blog in een notendop: de bezoekersaantallen verdubbelden, ik schreef Myfoodblog.nl in bij de KvK en ik had ontzettend leuke events. Zo waren er veel fijne hotspots waar we langs gingen, ontmoette ik Gennaro, ging de hele Myfoodblog.nl crew Aziatisch koken, kookte ik bij Ron Blaauw én had ik nog een event dat heel veel indruk op me heeft gemaakt. Twee weken geleden kookte ik met 17 collega-bloggers voor 80 vrouwen die een avondje uit verdienden: alleenstaande moeders die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Dit initiatief van Lidl vond plaats op een prachtige locatie: Explore in Muiden van Peter Lute. En uiteraard hielp Peter ons die avond ook. (Nouja, eigenlijk moet ik zeggen, wij hielpen Peter want hij had alles al tot in de puntjes voorbereid ;-)). Het was ontzettend bijzonder, omdat veel van de vrouwen nooit tijd en geld hebben om uit eten te gaan. Deze avond draaide om hen. Met een gepersonaliseerde schort in de aanslag maakten we er met zijn allen een topavond van. Dankbaar dat ik hierbij heb mogen helpen! Wat mij betreft een prachtige afsluiter van 2015 dus.

Verder publiceerden we in 2015 bijna 250 recepten! Wat waren nou de meest populaire?

De top 5:

gezonde frambozentaart
  1. 1. Frambozentaart zonder geraffineerde suikers
  2. 2. Ontbijtmuffins met blauwe bessen
  3. 3. Oma’s advocaat
  4. 4. Mediterrane frittata
  5. 5. Bananenbrood

Jullie favoriete hotspot:

Antwerpen

Best gelezen informatieve artikel:

De gezondste en ongezondste maaltijden bij fastfoodketens

Wat brengt 2016?

Ik ben heel erg benieuwd! 2016 is het jaar waarin ik de big 3-0 bereik. Ja, ik word 30! Gelukkig heb ik nog ruim een half jaar om aan dat idee te wennen. Ook willen we in 2016 weer een verre reis maken. Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika, we zijn er nog niet helemaal over uit. Daarnaast vind er hier op het blog binnenkort een hele grote verandering plaats: een compleet redesign. Jerôme is ‘as we speak’ hard aan de bak om Myfoodblog.nl in een compleet nieuw jasje te hijsen. De site is immers al 2 jaar oud, dus we vonden het tijd voor iets nieuws. Wil jij een sneak preview? Laat het even weten in de comments!

Wat zijn jouw plannen voor 2016? Heb je misschien plannen of voornemens die je wilt delen?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Een reactie op “The best of 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *