We zijn jarig! Vier je mee?

My Food Blog
We zijn jarig! Vier je mee?

Myfoodblog bestaat deze maand 5 jaar. OMG, 5 jaar alweer? Ja, echt waar! (voor wie niet kan wachten: spoiler, het regent prijzen. Scroll snel naar beneden!). September 2013 begon ik deze blog, uit een passie voor lekker eten en schrijven. Op een dag zei Jerôme: “waarom begin je geen blog?”. En luttele momenten later had Jerôme een mooie blog voor mij gemaakt. Ik wilde op mijn blog graag mijn recepten delen met vrienden, familie en collega’s en mezelf ook blijven uitdagen. Zowel in het schrijven als in het koken en bakken.

5 jaar later kunnen we op een hoop moois terugkijken. Sowieso, als ik terugkijk op de eerste paar posts is werkelijk alles vooruit gegaan in de loop van de tijd. Dat doel heb ik dus zeker wel behaald, kan ik stellen ;-). Het schrijven, de foto’s, de recepten. Bij het schrijven bijvoorbeeld merk ik dat ik in die 5 jaar wat vrijer ben geworden. In het begin is dat toch nog wel gek, iets typen waarvan je eigenlijk niet zo goed weet aan wie je het nou typt. Ik heb de afgelopen jaren heel veel leuke reacties gehad en dat heeft me een redelijk goed beeld gegeven voor wie ik nou type. En natuurlijk helpen de social media kanalen daarin ook zeker mee. Ik heb me dan ook voorgenomen om meer van mezelf te delen. Onlangs heb ik een hele toffe fotoshoot gedaan waarvan het eerste resultaat in deze post te vinden is. De rest volgt snel!

In 5 jaar tijd heb ik mezelf ontwikkeld, maar ook andere toffe dingen gedaan. Dit waren een paar van mijn highlights:

5 jaar myfoodblog.nl

 • Zo staan 900 recepten online.
 • 120 hotspots in binnen- en buitenland.
 • Ik ontmoette Gennaro Contaldo, maar ook Ron Blaauw (2x) om er maar een te noemen.
 • Ik at in sterrenzaken, maar ook snackbars, ramen bars en rooftop bars.
 • Een avond die me ook altijd bij zal blijven is die ene avond waarop ik met Peter Lute en collega-bloggers kookte voor klanten van de Voedselbank Amsterdam i.s.m. Lidl.
 • In de paleistuin stond ik bij een Jack Johnson concert.
 • Dit jaar maakte ik mijn eerste persreis: naar de UK.
 • Samen met een elektronicamerk ben ik bezig met een kookboekje (heel binnenkort meer daarover!)
 • Veel toffe samenwerkingen, met bijvoorbeeld Albert Heijn, HelloFresh en Marktplaats.
 • Heel veel leuke mensen ontmoet: toffe collega-bloggers, lieve medewerkers van PR-bureaus en merken, gepassioneerde restauranthouders en natuurlijk de aller- allerleukste lezers ooit.

Wie jarig is trakteert

Daarom heb ik een aantal hele mooie winacties voor jullie geregeld!

 • Een diner voor 2 bij The Birdhouse in Amsterdam (via Facebook)
 • Een back-to-school/work pakket met toffe en milieuvriendelijke verpakkingen voor je brood, fruit, snacks en alles wat je maar wil (via Instagram)
 • 5 Bites we love zakjes én een flesje Liquido d’Oro basilicum olijfolie. Om kans te maken op deze laatste prijs, hoef je alleen maar een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres. Je kunt meedoen tot 30 september. De prijswinnaars ontvangen bericht. Voor de overige 2 winacties: check Instagram en Facebook!

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

20 reacties op “We zijn jarig! Vier je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *