Kerstdiner geschikt voor zwangere vrouwen

Kerstdiner geschikt voor zwangere vrouwen

Natuurlijk is iedereen de afgelopen paar weken op zoek naar ideeën voor het kerstdiner, maar wat me is opgevallen is dat er opvallend veel mensen op mijn blog zoeken naar kerstideeën voor zwangere vrouwen. Tijdens het kerstdiner zwanger of iemand te gast die zwanger is. Blijkbaar zitten veel mensen met de vraag:

Wat voor recepten kan ik maken met kerst als er iemand in het gezelschap zwanger is?

Er zijn natuurlijk een aantal dingen die afvallen. Zoals gerechten met alcohol (veel van de alcohol verdampt, maar nooit 100%), gerechten met schaal- en schelpdieren, vacuüm verpakte gerookte zalm en niet doorbakken rood vlees. Of wat dacht je van rauwe kazen of eieren met een lopende dooier. Misschien lijkt het alsof er bijna geen lekker kerstdiner te bedenken is voor zwangere vrouwen. Toch blijft er genoeg over!

Kerstdiner zwanger

Om je te inspireren met gerechten die je kunt maken als er iemand zwanger is, heb ik een lijstje gemaakt met ideeën van mijzelf en andere bloggers. Dus, wat denk je ervan?

Zwangerschapsproof voorgerechten

Zwangerschapsproof hoofdgerechten

Zwangerschapsproof desserts

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

One response to “Kerstdiner geschikt voor zwangere vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *