Oudejaarsavond 2017: de lekkerste hapjes!

My Food Blog
Oudejaarsavond 2017: de lekkerste hapjes!

Oudejaarsavond komt in zicht. Wat zeg ik? Morgen is het al zover. Oudejaarsavond 2017. De laatste dag van het jaar. Ik wil niet zeggen dat het jaar voorbij is gevlogen, want dat is nogal een cliché. Maar, echt, wat is het weer snel gegaan. Overmorgen leven we gewoon al in 2018. Ik heb het idee dat ik nog niet eens gewend was aan 2017, dat klinkt al zo futuristisch ;-). Vind je niet?

Oudejaarsavond = Bye bye 2017

Toch is het dan echt zover. Morgen zwaaien we 2017 voorgoed uit. Hopelijk hebben jullie een fijn 2017 gehad en wordt 2018 nog leuker! Maar, voor het zover is, hebben we eerst nog Oudejaarsavond 2017. Dat kun je vieren in de stad bij een van de vele feestjes. Of je kiest voor een thuisfeestje. Ik schreef al eerder over het beste Oud & Nieuw feest thuis ooit. Vandaag een update met maar liefst 19 hapjes waar je uit kunt kiezen.

kerst buiten

Oliebollen en hotdogbollen

Onlosmakelijk met Oud & Nieuw verbonden zijn natuurlijk oliebollen. Voor mij met rozijnen en krenten, maar voor de liefhebbers zijn ze er ook zonder. Zelf hebben we nog nooit oliebollen zelf gebakken, alhoewel mijn vader dat vroeger elk jaar deed. Ga jij je wel wagen aan het bakken van zelfgemaakte oliebollen? Dan kan dat bijvoorbeeld met dit oliebollen recept.

In Tilburg deed enkele dagen geleden de hotdogbol zijn intrede. Grappig idee, maar ik sta zelf niet meteen te springen ;-). Wat eet je dan wel op Oudejaarsavond?

Oud en Nieuw hapjes

Nog meer inspiratie voor snelle oud & nieuw hapjes.

Alvast een heel mooi uiteinde en een gelukkig en gezond 2018!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *